water lekkage

Werkgebied van onze loodgieters

Onze loodgieters lossen het op

Het opsporen en verhelpen van lekkages aan waterleidingen in zowel woningen als bedrijfspanden en kantoorgebouwen vereist een grondige aanpak en professionele expertise. Bij Koopmans Loodgieters nemen we dit proces serieus en streven we ernaar om onze klanten snel en efficiënt te helpen bij het identificeren en oplossen van lekkageproblemen.

Wij hebben de apparatuur om de bron van de lekkage te lokaliseren.
Wij repareren de lekkage in de waterleiding
Wij repareren de waterlekkages aan koppelingen
Maak een afspraak

Werkgebied van onze loodgieters

Koopmans Loodgieters opereert in een uitgebreid werkgebied dat zich uitstrekt over de Regio Den Haag en omliggende gebieden. Met trots lossen wij lekkages op in diverse plaatsen om onze klanten te voorzien van hoogwaardige loodgietersdiensten.

In het hart van ons werkgebied bevinden zich natuurlijk Rijswijk en Delft, waar ons bedrijf centraal gevestigd is. Daarnaast strekt ons bereik zich uit naar omliggende steden en gemeenten, waaronder Den Haag zelf, maar ook plaatsen als Voorburg, Leidschendam, Wateringen, Naaldwijk, Monster en nog veel meer.

Of het nu gaat om een lekkende waterleiding, een verstopte riolering, problemen met de cv-installatie of andere sanitaire en verwarmingsgerelateerde lekkages, wij staan klaar om onze expertise in te zetten en problemen op te lossen in al deze genoemde plaatsen en meer.

Koopmans Loodgieters is toegewijd aan het bieden van snelle, betrouwbare en kwalitatieve service aan al onze klanten, ongeacht waar ze zich bevinden in ons uitgebreide werkgebied.

Neem contact op
lekkende kraanzinken dakgoot vervangen

Lekkage en verstopping diensten

Water lekkage aan leidingwerk in huis

Of het nu gaat om een lek in een waterleiding of een kapotte verbinding, wij sporen het op en repareren het snel en efficiënt.

Waterlekkages

Water lekkage via dak of dakgoot

Komt de lekkage via het dak of goot. Wij hebben de spullen om deze lekkage snel en vakkundig op te lossen.

Daklekkages

Verstopping van leiding of riool

Verstopte afvoeren kunnen leiden tot lekkages en overstromingen. Wij lossen deze problemen op en zorgen voor een vlotte afvoer.

Verstoppingen