water lekkage

Water lekkages in huis

Onze loodgieters lossen het op

Onze loodgieters lossen elke lekkage in je huis op. Lekkages kun je meestal verwachten aan oude koppelingen. Maar ook leidingen met een gaatje kunnen we vervangen. Wat we zoal oplossen:

Waterlekkage aan leidingen & koppelingen
Waterlekkage aan cv leidingen
Vervangen van kranen
Maak een afspraak

Alle lekkage die we oplossen

Of het nu gaat om een lek in een waterleiding of een kapotte verbinding, wij sporen het op en repareren het snel en efficiënt.

Waterleidingen: Of het nu gaat om een lek in een waterleiding of een kapotte verbinding, wij sporen het op en repareren het snel en efficiënt.

CV leidingen: Lekkende CV leidingen kunnen zorgen voor drukverlies en inefficiënte verwarmingssystemen. Wij repareren CV leidingen om uw verwarmingssysteem weer in topconditie te brengen.

Sanitair: Van lekkende kranen tot kapotte toiletten, wij repareren diverse sanitaire problemen om uw badkamer weer functioneel te maken.

Boilers: Een lekkende boiler kan leiden tot waterschade en ongewenste wateroverlast. Wij herstellen boilers om uw warmwatersysteem weer betrouwbaar te maken.

Standleidingen: Een lekkende standleiding kan leiden tot waterschade en verstoringen in de waterafvoer. Wij repareren standleidingen om uw systeem weer optimaal te laten functioneren.

CV installaties: Problemen met de CV installatie kunnen leiden tot koude kamers en inefficiënte verwarming. Onze experts lossen deze problemen op en zorgen voor een optimale werking van uw verwarmingssysteem.

Rioleringen: Lekkende rioleringen kunnen voor vervelende geuren en mogelijke gezondheidsproblemen zorgen. Ons team herstelt rioleringen om verdere problemen te voorkomen.

Bij Koopmans Loodgieters streven we ernaar om al uw lekkageproblemen snel en vakkundig op te lossen, zodat u weer kunt genieten van een veilige en goed functionerende omgeving.

Neem contact op
water lekkage

Al onze diensten

Water lekkage aan leidingwerk in huis

Of het nu gaat om een lek in een waterleiding of een kapotte verbinding, wij sporen het op en repareren het snel en efficiënt.

Waterlekkages

Water lekkage via dak of dakgoot

Komt de lekkage via het dak of goot. Wij hebben de spullen om deze lekkage snel en vakkundig op te lossen.

Daklekkages

Verstopping van leiding of riool

Verstopte afvoeren kunnen leiden tot lekkages en overstromingen. Wij lossen deze problemen op en zorgen voor een vlotte afvoer.

Verstoppingen