Bent u op zoek naar een loodgieter in Nootdorp?
Dat treft!

Koopmans loodgieters staat altijd voor u klaar met deskundig advies. Bel 06 50 24 56 11

U bent op zoek naar een ervaren loodgieter in Nootdorp, maar heeft geen idee bij wie u het beste kunt aankloppen? Een loodgieter die netjes werkt, en betrouwbaar is?


Wij bieden onze klanten professionele loodgietersdiensten in Nootdorp en omgeving. Omdat we dicht bij u in de buurt zijn, staan we snel voor u klaar. We helpen u graag bij het oplossen van problemen aan uw sanitair, of het nu om de vervanging van een lekkende badkamerkraan gaat, het vervangen van een vlottertje in uw toilet of het aanleggen van een compleet nieuwe badkamer, bij Koopmans loodgieters kunt u altijd aankloppen.

Loodgietersklussen waarvoor u Koopmans Loodgieters kunt inschakelen

•    Vervanging van kranen
•    Aanleg badkamer
•    Aanleg toilet
•    Aanleg leidingen
•    Verleggen van leidingen
•    Vervangen radiatoren
•    Verstopte afvoer

Lekkages laten verhelpen voor bewoners in Nootdorp

Hebt u het weleens meegemaakt? U wordt wakker en ziet dat er water op de badkamervloer ligt. Of in uw keukenkastje. Wellicht is er een leiding gesprongen. Een lekkage kan al snel tot vervelende schade leiden, want vocht trekt razendsnel in uw huis en kan leiden tot vervelende schimmelplekken of houtrot.

Als u de hulp van Koopmans loodgieters snel in schakelt, kunnen wij ervoor zorgen dat de schade zo beperkt mogelijk blijft. We gaan op zoek naar het lek en zullen dat zo efficiënt mogelijk repareren.
Van Koopmans loodgieters krijgt u altijd op voorhand een reële inschatting van de kosten, zo weet u altijd bij voorbaat waar u aan begint.

Advies nodig? Bel ons!

Wellicht heeft u onze hulp niet direct nodig bij het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden, maar bent u op zoek naar een betrouwbare adviseur. Ook daarvoor kunt u bij Koopmans loodgieters terecht. Advies over een geschikte CV-ketel, aanleg van leidingen of over een groen dak, om maar een paar mogelijkheden te noemen.