zinken dakgoot vervangen

Dak en dakgoot lekkages

Onze loodgieters lossen het op

Bij Koopmans Loodgieters hebben we een breed scala aan expertise om verschillende soorten dak en dakgoot lekkages op te lossen en te repareren. Onze ervaren loodgieters zijn uitgerust om diverse problemen aan te pakken, waaronder:

Lekkage door kapotte dakgoot
Lekkage door kapotte dakpan
Lekkage door verouderde dakbedekking
Maak een afspraak

Alle lekkage aan uw dak die we oplossen:

Het regenwater afvoer loopt via het dak, dakgoot en vervolgens de hemelwater afvoer. Door stormen, bladeren en leeftijd kunnen er helaas lekkages ontstaan. Onze loodgieters lossen dit graag voor u op.

Vervuilde dakgoten: Dakgoten horen schon te zijn om het regenwater efficient af te voeren. Door het vuil kan een dakgoot overstromen en waterschade aan uw muur verorzaken.

Kapotte dakgoten: Bij een kapotte dakgoot lekt het water op uw muur. In de wintermaanden geeft dit waterdoorslag en schimmelvorming in uw kamer.

Verstopte dakgoot: Hierdoor kan de dakgoot niet op tijd het regenwater kwijt en zal deze overstromen met waterschade als gevolg.

Kapotte dakpan: Een lekke dakpan is vervelend maar snel opgelost.

Missende dakpan: Door een storm kan een dakpan van uw dak waaien. Een missende dakpan is als een gat in uw bescherming.

Beschadigde dakbedekking: Een beschadigde dakbedekking geeft lekkage in je dak. Deze kan hersteld worden.

Verouderd dakbedekking: Een dakbedekking heeft een gemiddelde leeftijd van 15 jaar. De ouderdom komt met gebreken (scheurtjes) en lekkages.

Bij Koopmans Loodgieters streven we ernaar om al uw lekkageproblemen snel en vakkundig op te lossen, zodat u weer kunt genieten van een veilige en goed functionerende omgeving.

Neem contact op
dakgoot vernieuwdnieuwe hwa's van zink i

Lekkage en verstopping diensten

Water lekkage aan leidingwerk in huis

Of het nu gaat om een lek in een waterleiding of een kapotte verbinding, wij sporen het op en repareren het snel en efficiënt.

Waterlekkages

Water lekkage via dak of dakgoot

Komt de lekkage via het dak of goot. Wij hebben de spullen om deze lekkage snel en vakkundig op te lossen.

Daklekkages

Verstopping van leiding of riool

Verstopte afvoeren kunnen leiden tot lekkages en overstromingen. Wij lossen deze problemen op en zorgen voor een vlotte afvoer.

Verstoppingen